31 Čec

2 závody v jeden den – Županovický triatlon a Novoknínský triatlon

Na 21.7.2013 nám pořadatelé místních triatlonů připravili malý oříšek k rozlousknutí – 2 akce v jeden den. Pro 3 členy našeho týmu to byla výzva, která se nedala odmítnout. V 9 hodin stáli Honza Zikmund, Aleš Barášek a Aleš Větrovský na startu Županovického triatlonu aby se za 6 hodin na to postavili na start dalšího závodu – Novoknínského triatlonu.

Županovický triatlon náš Team v podstatě ovládl, Honza Zikmund dokončil závod na 2. místě, Honza Ďuk na 4., Aleš Barášek na 6. a Aleš Větrovský na 12. místě absolutního pořadí. 600 m plavání ve Slapské přehradě, 29km na kole s nezajímavým převýšením a cca 3km běhu Team pojal jako příjemné zahřátí pro Novoknínský triatlon.

Novoknínský triatlon odstartoval s lehkým zpoždením po 15 hodine ve Staré Huti u Dobříše. 400metrů plavání v rybníku s maximální hloubkou cca 2metry bylo určeno i pro neplavce :-). 15km trati pro horské kolo bylo náročnějsích zejména ve sjezdu, dobře značená trať byla vedena nezvykle i po loukách. 3,5km běhu s krátkým ale o to vetším stoupáním a cílovým seběhem bylo velmi pěkných. Honza Zikmund dokončil závod na skvělém 3. místě absolutně i v kategorii, Aleš Barášek na 16. místě absolutně (13. v kategorii) a Aleš Vetrovský na 27. místě absolutně a 23. v kategorii.

Díky krásnému slunečnému počasí a skvělým výsledkům prohlašujeme oba závody za vydařené a v příštím roce vyhlížíme tuto kombinaci 2 triatlonů v jednom dni s velkým očekáváním. 11.8 na Doksymanovi se tento „trénink“ bude jěšte hodin :-)

Kompletní výsledky a bližší info naleznete zde: Novoknínský a Županovický